Їжа, приготована в тандирі, смачна і при цьому корисна.
При приготуванні в печі-тандырене потрібно використовувати жири та олії, тому організм не засмічується холестеринами.
Також вагомим аргументом для купівлі даного виду печей є можливість готування при будь-якій погоді, так як тандир «Гетьман» повністю закритий і може працювати при великому морозі, вітер або дощ.
Еще один плюс – над ним не нужно стоять и крутить шампура, не нужно следить за огнем!
Технические характеристики тандыра: |
|
Диаметр: |
580 мм |
Общая высота: |
960 мм |
Высота без крышки: |
760 мм |
Объем: |
70 литров |
Толщина стенки: |
60-75 мм |
Количество шампуров: |
10-12 шт |
Время нагрева для использования: |
1,5 часа |
Материал: |
глина согласно ГОСТу |
Орнамент рисунка: |
Триполье |
Комплектація: |
совок, коцюба, перекладина для шампурів |
Основні | |
---|---|
Вага | 140 кг |
Висота загальна | 960 мм |
Матеріал | Шамотна глина |
Об`єм | 70 л |